De wedstrijd werd vooraf aangekondigd als Herentals B tegen Herentals A maar Bevel trad VC Herentals zonder vrees tegemoet. In de eerste helft glipten de thuisspelers een aantal keren door de bezoekende buitenspelval.

De scheids beoordeelde een aantal keren de buitenspelsituatie verkeerd,  zodat VC Herentals van de gelijkmaker gespaard bleef.

Slechten had VC op voorsprong gebracht maar Bevel maakte via Pieter Van Kerkhoven verdiend gelijk. Een dekkingsfout achteraan bij Bevel gaf VC-aanvaller Verbert de kans ongehinderd bij de 2e paal in te koppen.

De ruststand was ook de eindstand: 1-2.

Bevel probeerde in de 2e helft wel en VC speelde de bal rond, domineerde ook. Nick Ceulemans was bij Bevel Heyselberghs gaan vervangen.

Hij pakte een uitstekend afstandsschot van bezoeker Thomas Van der Schraelen maar had geluk toen een bal na een uitstekende bezoekende aanval via de lat terug in het veld sprong.

Ex-Herentalsenaren Damien Moons en Steven Haest waren moegestreden.VC haalde gemakkelijk het einde.

Bevel speelt woensdag op het veld van SKS Herentals een oefenwedstrijd om 19u. Eén dag later is Bevel te gast op het veld van de buren uit Herenthout (19u).